Trommeundervisning

Trommeundervisning København


trommeundervisning

Trommeundervisning indeholder forskellige elementer som både kan være sjove, udfordrende og lærerige.

Trommesættet er et unikt instrument i den forstand, at trommesættets rolle i orkestersammenhæng,  er enormt bærende for musikalskeparameter som; Tempo, dynamik, swing, “feeling”.

Til Trommeundervisning på Musikskolen KBH, vil du få dannet kendskab til nodelæsning, gehørstræning, koordination, notation, underdelinger, dynamik, teknik etc.

Undervisningen foregår på Vesterbrogade 97 hvor musikskolen KBH har studie.
Undervisningen kan også foregå
hos dig.

Læs mere om din trommelærer eller Musikskolen KBH´s andre undervisere under undervisning.


Udtalelser

“Jeg har spillet trommer i et år(selvlært) og da jeg skulle spille min første koncert tog jeg fat i Jesper så han kunne hjælpe mig til at blive godt forberedt. Jeg gav ham frie hænder og det første han tog fat i var min teknik som af gode grunde var mangelfuld. Allerede efter 3-4 timers undervisning var der markante forbedringer i min teknik, hvilket i den grad ku høres i min lyd. Undervisningen er hyggelig og afslappet, men meget effektiv hvis man gider lære. Jeg kan varmt anbefale Musikskolen KBH og Jesper som er min underviser.”
Daniel Lawaetz


trommeundervisning

Billede med trommeslageren Billy Drummund efter privat lektion i New York (Jazzlegende og drum proffessor at Julliard School of Music)


trommeundervisning københavn

(Billede fra koncert med trion JJJ på konservatoriet i Esbjerg)