Udtalelser

Udtalelser fra tidligere elever

“Min datter og jeg går til klaver og hørelære hos Jesper, det er en fornøjelse at lære fra en fagligt dygtig og samtidig meget pædagogisk underviser. Han er inspirerende og sjov, god til børn.”
Laura Buskov

“Min bror på 11 og jeg på 18, går til trommer hos Jesper. Super undervisning til både store og små, kan varmt anbefales.”
Clara Bjerrum Tranborg

“Jeg har spillet trommer i et år(selvlært) og da jeg skulle spille min første koncert tog jeg fat i Jesper så han kunne hjælpe mig til at blive godt forberedt. Jeg gav ham frie hænder og det første han tog fat i var min teknik som af gode grunde var mangelfuld. Allerede efter 3-4 timers undervisning var der markante forbedringer i min teknik, hvilket i den grad ku høres i min lyd. Undervisningen er hyggelig og afslappet, men meget effektiv hvis man gider lære. Jeg kan varmt anbefale Musikskolen KBH og Jesper som er min underviser.”
Daniel Lawaetz

“Min søn på 9 går til klaver hos Jesper, hvilket er en stor fornøjelse.
Jesper er pædagogisk i sin tilgang, god til at lære fra sig på en måde hvor det både er sjovt og lærerigt. Vi har været utrolig imponeret over hvordan Jesper både har formået at motivere vores dreng på en positiv og opmuntrende måde, og hvordan han tilrettelægger undervisningen individuelt. Vi kan varmt anbefale Jesper og ser flotte og tydelige fremskridt fra gang til gang.”
Suki Kaur

Kontakt os i dag